Forsikringer


Det er veldig viktig med en god dialog FØR skaden skjer. Vi skal ha en prat minst en gang pr år for å se om det har skjedd noen endringer i forsikringsbehovet ditt. Du skal ikke forsikre deg for unødvendige ting, - men sammen skal vi gå gjennom hva du har behov for. Snakke med oss når det er noe du lurer på!

Bilforsikring

​I dag er bilen en «rullende datamaskin» med mye elektronikk. Vet du hva en ny «datasentral» til bilen din koster? Og trenger du forsikring på den?

Innboforskring

Tro det eller ei – rundt ti prosent av Norges befolkning har ikke innboforsikring! Og 15 prosent har dobbelt opp.

Båtforsikring

Ingenting er så avslappende som livet på sjøen - inntil den dagen noe uforutsett skjer. Da er det godt å vite at du har markedets aller beste båtforsikring.

Ulykkesforsikring

Vi vet aldri hva som skjer rundt neste sving. Skulle det skje en ulykke og du blir varig invalid er det viktig at du har en forsikring som sikrer deg et best mulig liv.

Husforsikring

Du vet sikkert at husforsikringen gir erstatning ved brann, vannledningsbrudd og innbrudd. Men for at den skal virke slik du forventer er det viktig at du har gitt riktig informasjon.

Reiseforsikring

Om du bare skal en tur i butikken eller reise jorden rundt — du er like godt forsikret. Det eneste spørsmålet vi stiller deg er; hvor lenge blir du borte?

Barneforsikring

Når et barn blir utsatt for ulykke eller sykdom, eller blir varig ufør blir livet snudd på hodet - både for barnet og familien. Da er det viktig at økonomien ikke skaper en ekstra belastning.

Helseforsikring

Selv om norsk offentlig helsevesen er blant de beste i verden kan ventetiden for behandling av og til føles svært lang. Med en helseforsikring er du sikret rask og god behandling.

Verdisaksforsikring

Verdifulle gjenstander som blir skadet kan bli dyrt å erstatte eller reparere. Hvis bunaden din blir skadet på 17.mai eller i et bryllup, kan den repareres? Og hva koster det? Eller må du kjøpe ny?

Kritisk sykdom

Blir du alvorlig syk, for eksempel av kreft, hjerteinfarkt eller hjerneslag, skal du ikke behøve å få økonomiske problemer i tillegg.

Uførepensjon

Hvis du er ansatt og blir sykemeldt har du rett til full lønn i inntil 12 måneder. Men visste du at uansett hvor mye du tjener vil du aldri få mer enn seks ganger grunnbeløpet?