Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg å skaffe rett forsikring! Sammen tar vi en gjennomgang og sikrer at du har de forsikringene du trenger - ikke for lite men heller ikke unødvendige eller doble forsikringer. Vi hjelper deg også gjerne med å beregne pensjonen din og legge en god økonomisk plan så du får en trygg alderdom. Hos oss er gode råd gratis. Du betaler ikke mer for forsikringen enn om du hadde kjøpt den på nettet eller direkte av forsikringsselskapet. Råd og veiledning får du med på kjøpet.
Har du lyst til å stikke innom for en prat er du velkommen!

Du finner oss i Jernbaneveien 6 A (i Fasaden rett ovenfor Ski jernbanestasjon.) 

Ansatte

 
geir.jpg


Geir Flydal
er daglig leder, og har jobbet innen forsikring siden 1978. Hans erfaring er rådgivning av skade- og livsforsikring til private og næringslivet, - og han har jobbet mange år med finansiell rådgivning. Geir er også autorisert av Finanstilsynet som Forsikringsrådgiver og som Finansiell rådgiver, - og fokusområdet er både privat- og bedriftmarkedet.

Geir treffes direkte på telefon 924 86980.

knut.jpg


Knut Aas
er siviløkonom, og har jobbet innen forsikring siden 1981. Han har erfaring fra skadeoppgjør, salgsledelse, liv- og pensjonsrådgivning samt finansiell rådgivning. Knut er autorisert av Finanstilsynet som Forsikringsrådgiver og som Finansiell rådgiver, - og fokusområdet er små og mellomstore bedrifters behov.

Knut treffes direkte på telefon 928 38079.

aleksander.jpg


Aleksander Stavran Aas
har erfaring fra håndverker- og eiendomsmeglerbransjen og har jobbet som forsikringsrådgiver siden 2015. Hans fokusområde er privatmarkedet innen skadeforsikring og personforsikring.

Alexander treffes direkte på telefon 928 04470.