Vertikal Helse

Vertikal Helse

Vertikal Helse er en medisinsk kompetansebedrift som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vi kjenner helsevesenet og formidler helsetjenester til private, bedrifter og organisasjoner. Vår visjon er å bidra til et bedre helse-Norge ved å gjøre medisinsk kompetanse tilgjengelig for alle.Vi bistår våre kunder og pasienter med å finne fram til den raskeste og beste behandling når behovet oppstår. Vi holder oss oppdatert for å gjøre det enklere for deg. Vi vil at du skal få best mulig behandling for å komme raskest mulig tilbake til en aktiv hverdag.

Vertikal Helse er i stadig utvikling i et nytt og spennende marked. For å nå våre mål følger vi aktivt med på den medisinske forskningen, og holder oss oppdatert med hensyn til utviklingen innen helsesektoren. Vår bedriftskultur er preget av kunnskap og kompetanse – som vår kunde er du i de beste hender.

Vertikal Helseassistanse AS ble startet i 1998 for å tilby helseforsikring til bedrifter, organisasjoner og kommuner. Hensikten er å bidra til redusert sykefravær og kortere ventetid i helse-Norge. Vertikal Helse har utviklet seg til å bli Norges ledende leverandør av helseforsikring og er den største private innkjøperen av helsetjenester. 15. april lanserte vi Vertikal Tannforsikring til våre bedriftskunder.

Gjennom 18 år har Vertikal Helse bygget opp et solid nettverk av behandlingssteder og sykehus i Norge og utlandet. Vi vet hvor det er køer – og vi vet hvor det er riktig kompetanse. Det gir oss et solid grunnlag for å kunne tilby et utvidet spekter av tjenester.

Vertikal Helse er ledende i Norge på helseforsikring med en markedsandel på 33%. Helseforsikring er vårt hovedprodukt, i tillegg tilbyr vi tannforsikring, medisinske on-line tjenester og medisinsk formidling. Vi veileder idag over 155 000 medlemmer.

I 2015 bistod vi over 35 000 pasienter og sørget for at de fikk rett behandling til rett tid. Alle våre pasienter får tildelt en personlig medisinsk rådgiver som følger dem før, under og etter behandling.Vi utvidet også innholdet i våre tjenester og våre kunder tilbys nå døgnåpen vakttelefon ved alvorlig sykdom og i fem dager etter operasjon/behandling.

Selskapet eies av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke.