Helseforsikring

Selv om norsk offentlig helsevesen er blant de beste i verden kan ventetiden for behandling av og til føles svært lang. Med en helseforsikring kan du sikre deg og dine ansatte rask og god behandling.

Helsevesenet er under stort økonomisk press og må gjøre tøffe prioriteringer. Naturlig nok vil øyeblikkelig hjelp og pleietrengende ofte komme i første rekke.

En helseforsikring kan være et viktig supplement og bidra til at den ansatte får rask tilgang og behandling hos legespesialist eller på sykehus, og dermed også komme raskere tilbake i arbeid og et normalt liv. Helseforsikring kan kjøpes gjennom arbeidsgiver.

Hvordan kan vi hjelpe?

Når du er kunde hos oss gir vi deg de beste rådene for hvordan du kan sikre deg, pårørende og ansatte en god økonomisk trygghet.

Vi tar hensyn til om forsikringene bør kjøpes privat, gjennom bedriften eller fagforening.

For å være sikker på at du og bedriften til enhver tid har de riktige forsikringene tar vi kontakt med deg minst en gang i året for en gjennomgang. Det gir økonomisk trygghet for både deg og dine, og de ansatte i virksomheten.

Østlandet Finans og Forsikring partner - Codan
klp
Østlandet Finans og Forsikring partner - Danica
Østlandet Finans og Forsikring partner - Matrix Insurance

Tilbud på helseforsikring

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med et tilbud for helseforsikring! Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Vi hjelper deg!

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Vi er eksperter på å gi råd og tips over telefon, og det gjør vi helt gratis!

Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp om veldig kort tid! Vi hjelper deg med å finne frem til de forsikringene du virkelige trenger, slik at du slipper du å betale mer enn det du skal.

  • +47 66 69 99 60
Vi tar kontakt med deg under våre åpningstider

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Ved å fortsette på ostlandetforsikring.no aksepterer du at vi bruker cookies for å huske dine innstillinger, lage statistikk og tilpasse annonser, innhold og direkte kommunikasjon. Vær oppmerksom på at vi lagrer personopplysninger du gir oss på ostlandetforsikring.no. Les mer om personvern

Østlandet Finans og Forsikring partner - Codan


Codan Forsikring
Codan Forsikring er vår totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge.
klp
KLP
Vi leverer pensjon fra Norges største pensjons-selskap, KLP, og tilbyr et bredt utvalg av pensjons-ordninger for alle.
Østlandet Finans og Forsikring partner - Danica

Danica Pensjon
​Danica Pensjons-forsikring AS (Danica Pensjon) er vår totaleverandør av personforsikringer.
Østlandet Finans og Forsikring partner - Matrix Insurance
Matrix Insurance
Matrix Insurance er vår sterke leverandør av garantier som over 6000 bedrifter over hele landet har avtale med per i dag.

Personvern er svært viktig for oss i Østlandet Finans og Forsikring AS. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til og at den oppbevares sikkert.

Informasjon

Vi vil ta kontakt med deg under våre åpningstider. Skulle det ha seg sånn at vi ikke tar kontakt gjeldende dag, så tar vi kontakt ved første ledige anledning dagen derpå!

Våre åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00
Lørdag – Søndag: Stengt