Kritisk sykdom

Blir en ansatt alvorlig syk, for eksempel av kreft, hjerteinfarkt eller hjerneslag, skal han eller hun ikke behøve å få økonomiske problemer i tillegg.

Ved alvorlig sykdom kan det være godt å ha en forsikring som gir en kontantutbetaling. Det kan blant annet bidra til at ektefelle, samboer eller en annen pårørende kan ta permisjon og hjelpe til. Forsikring relatert til kritiske sykdommer kan kjøper gjennom arbeidsgiver eller som privatperson.

Hvordan kan vi hjelpe?

Når du er kunde hos oss gir vi deg de beste rådene for hvordan du kan sikre deg, pårørende og ansatte en god økonomisk trygghet.

Vi tar hensyn til om forsikringene bør kjøpes privat, gjennom bedriften eller fagforening.

For å være sikker på at du og bedriften til enhver tid har de riktige forsikringene tar vi kontakt med deg minst en gang i året for en gjennomgang. Det gir økonomisk trygghet for både deg og dine, og de ansatte i virksomheten.

Østlandet Finans og Forsikring partner - KLP
Østlandet Finans og Forsikring partner - Danica
Østlandet Finans og Forsikring partner - Matrix Insurance

Tilbud på kritisk sykdom

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med et tilbud for kritisk sykdom forsikring! Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Vi hjelper deg!

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Vi er eksperter på å gi råd og tips over telefon, og det gjør vi helt gratis!

Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp om veldig kort tid! Vi hjelper deg med å finne frem til de forsikringene du virkelige trenger, slik at du slipper du å betale mer enn det du skal.

Vi tar kontakt med deg under våre åpningstider

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Ved å fortsette på ostlandetforsikring.no aksepterer du at vi bruker cookies for å huske dine innstillinger, lage statistikk og tilpasse annonser, innhold og direkte kommunikasjon. Vær oppmerksom på at vi lagrer personopplysninger du gir oss på ostlandetforsikring.no. Les mer om personvern

Personvern er svært viktig for oss i Østlandet Finans og Forsikring AS. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til og at den oppbevares sikkert.

Informasjon

Vi vil ta kontakt med deg under våre åpningstider. Skulle det ha seg sånn at vi ikke tar kontakt gjeldende dag, så tar vi kontakt ved første ledige anledning dagen derpå!

Våre åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00
Lørdag – Søndag: Stengt