Meld skade

Østlandet Finans og Forsikring AS samarbeider med Codan som er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi tar i bruk deres skadeavdeling. Under vil du finne informasjonen du trenger for alle typer skader.

Meld skaden din på nett

Skade, tyveri eller annet uhell på kjøretøy, bolig, innbo og reise kan meldes til oss på nett døgnet rundt. Trykk på knappen under for å komme til skadeskjemaet til Codan Forsikring.

Ring skadeavdeling

Åpningstider sommer: I juli og august har vi reduserte åpningstider, mandag til fredag 09-15. Ved akutt hjelp er vi tilgjengelige på telefon 24 timer i døgnet

  • +47 408 06300

Bedriftskunder

Hvis du er bedriftskunde kan du melde skade på e-post her.
Her informerer du om skader skjedd.

Akutt hjelp i utlandet

Ring SOS International hvis du har vært utsatt for en ulykke eller blitt akutt syk på reise i utlandet.

  • +45 70105050

Glasskade på bil

Kontakt Codan Forsikring sin avtalepartner Hurtigruta Carglass eller ring direkte og velg «bilglass» i menyen. Vi hjelper deg finne nærmeste godkjent verksted for ditt kjøretøy i Norge og utlandet.

  • +47 408 06300

Akutt hjelp i utlandet

Ring direkte og velg «veihjelp» i menyen. Du vil bli koblet videre til SOS Veihjelp, riktig personell på redning og veihjelp av både personbiler og tungbiler. SOS Veihjelp har stort fokus på skånsom berging. 

  • +47 408 06300

Ansvar, rettshjelp og person

Send en e-post så vil riktig personell hjelpe deg. Husk å ikke oppgi sensitive personopplysninger per e-post

Helseforsikring

Har du helseforsikring via arbeidsgiver får du rask tilgang til helsebehandling og kan søke om refusjon for behandlingsutgifter.

  • +47 21 49 69 35

All saksbehandling gjøres av Falck Helse.

Ved å fortsette på ostlandetforsikring.no aksepterer du at vi bruker cookies for å huske dine innstillinger, lage statistikk og tilpasse annonser, innhold og direkte kommunikasjon. Vær oppmerksom på at vi lagrer personopplysninger du gir oss på ostlandetforsikring.no. Les mer om personvern